Leden 2006

Hříšný tanec 2

27. ledna 2006 v 22:18 filmečky
Osmnáctiletá Američanka Katey Miller (Romola Garai) přichází se svými rodiči na Kubu v roce 1958, těsně před vypuknutím revoluce. Její otec získal v hlavním městě místo vedení pobočky společnosti Ford. Rodiče od Katey očekávají, Že si najde "dobrou práci" a stane se tak jako oni součástí místní smetánky. Jenže Katey se zamiluje do hrdého a cílevědomého Javiera (Diego Luna) - číšníka, který je také vynikajícím tanečníkem. Tajně se setkávají v nočním havanském klubu a začnou spolu trénovat na prestižní národní soutěž v tanci. Ale blížící se revoluce zkomplikuje jejich plány...
Režie: Guy Ferland
Hrají: Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward, John Slattery, Jonathan Jackson
Úžasnej filmeček :0)))

seriál Přátelé

24. ledna 2006 v 18:57 novinky
Seriál Přátelé bude nejspíš pokračovat.Hlavní hrdinové podepsali smlouvu.

něco o nás

23. ledna 2006 v 20:33 dvojčatka:o)
AHOJDA!!
Tady je něco málo o nás.
datum narození:
Marťa-12.března 1991
Míša-12.března 1991 (o 5 minut déle než Marťa)
barva očí:
Marťa-modrá
Míša-hnědá
barva vlasů:
Marťa-hnědá
Míša-blonďatá
přezdívky:
Marťa-Maňonka, slečna celebrita mimiňová
Míša-Miňonka,Kája
oblíbený den:
Marťa-pátek
Míša-pátek
oblíbené číslo:
Marťa- 12
Míša- 4
oblíbená barva
Marťa- oranžová,zelená,červená
Míša- žlutá,modrá,fialová
oblíbené zvíře:
Marťa- žirafa,hroch,tučňák,želva
Míša- slona,hroch,kapustňák,želva
oblíbený sport:
Marťa- lyžování,horolezectví, bruslení
Míša- lyžování,horolezectví, bruslení, bedminton
oblíbené jídlo:
Marťa- čína ( rýže) ,tousty, bramborová sláma
Míša- špagety
oblíbené pití:
Marťa- Sprite,čaj
Míša- Sprite,čaj
oblíbená zelenina:
Marťa- červená paprika,meloun
Míša- červená paprika,meloun,mrkev
oblíbené ovoce:
Marťa- jablko,jahody,ananas
Míša- meruňka,broskev,ananas
oblíbená sušenka:
Marťa- Miňonky,Florenty, Margot
Míša- Miňonky,Florenty
oblíbená počítačová hra:
Marťa- The Sims 2
Míša- The Sims 2
oblíbená kniha:
Marťa- Eragon,Kytice, Eldest,Harry Potter, knihy od Karla Čapka
Míša- Eragon,Blázen do Napoleona, Eldest, všechny knihy od Willa Shakespeara
oblíbený seriál:
Marťa- Simpsonovi,Přátelé
Míša- Simpsonovi,Přátelé
oblíbený film:
Marťa- Žaba k zulíbání,Super náhradník,Step up, Deset důvodů proč tě nenávidím...
Míša- Žaba k zulíbání,Madagaskar,Deset důvodů proč tě nenávidím, Lovci pokladů, PPP na táboře
oblíbený horor:
Marťa- Kruh,3:15 zemřeš,Texaský masakr motorovou pilou, Ti druzí, Dům vosk. figurín
Míša- Kruh,3:15 zemřeš, Ti druzí , Dům vosk. figurín (horory nemusim, ale koukam na ně kvůli Marťe)
oblíbený herec:
Marťa- Eddie Murphy,Jim Carrey,Johnny Depp,Chad Murray...
Míša- Eddie Murphy,Jim Carrey,Orlando Bloom,Christian Oliver.Ed Speelers..
idol:
Marťa- Tatum, Luna,Timo...
Míša- Orlando Bloom, Linke
oblíbená skupina:
Marťa- Green Day,Divokej Bill,Simple plan,Good Charlotte, One republic...
Míša- Green Day,Divokej Bill,Simple plan,Good Charlotte...
oblíbená písnička:
Marťa- Apologize ,Wake me up when september ends,La camisa negra, a little things
Míša- Boulevard of broken dreams,Wake me up when september ends, Do you know
oblíbené CD:
Marťa- American Idiot, Good Morning Revival
Míša- American Idiot, Good Morning Revival
oblíbený sportovec:
Marťa- Tomaš Vokoun,Roman Šebrle
Míša- Petr Čajánek,Milan Hnílička
Jestli chcete můžete nám napsat na icq 359-299-527
nebo na e-mail!!
dvojcatka@atlas.cz

Simpsonovi

21. ledna 2006 v 20:14 Simpsons

smích

21. ledna 2006 v 14:44 motta a citáty...
  • Smát se každému slovu nebo činu je vlastností lidí pošetilých, vůbec ničemu se nesmát je znakem lidí hloupých.
  • Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život.
  • Lidstvo má jen jedinou opravdu účinnou zbraň - je jí smích.
  • Lidé se smějí tomu, co je směšné nebo čemu nerozumějí.
  • Humor je nejvznesenější formou lidských citů.
  • Humor je nejlepší náplast na rány života.
  • Je ztracený každý den našeho života, kdy jsme se nezasmáli.
  • Veselému člověku připadá veselý celý svět.
  • Humor je nejdemokratičtejší z lidských zvyků.

fotky

21. ledna 2006 v 14:15 Friends
Tenhle seriál je uplně nejlepšejší na světě:c))

Divokej Bill - členové

20. ledna 2006 v 16:50 Divokej Bill
členové:
Vašek Bláha- el. kytara, zpěv,
Miloš Jurda Jurač - basa, zpěv
Štěpán Karbulka - zpěv
Adam Karlík - housle, zpěv
Honza Jack Bartl - banjo
Roman Prochajda Procházka - akustická kytara, zpěv
Martin Pecan Pecka - akordeon
Ondra Pospíšil - zvuk
Marek Žežulka - bubny

mraky

20. ledna 2006 v 14:59 příroda

Orlando Bloom

12. ledna 2006 v 18:37 novinky
Přeje me vše nejlepší Orlandovi Bloomovi,ktery bude mít zejtra a to 13.1. narozeniny.A oslaví 29. narozky!:-)

Chinaski - členové

7. ledna 2006 v 20:16 Chinaski
Vznik: 1994
členové-
Michal Malátný - zpěv
František Táborský - kytara
Ondřej Škoch - kytara, baskytara
Pavel Grohman - bicí
Štěpán Škoch - saxafon
Petr Kužvart-trubka

Green Day

6. ledna 2006 v 22:08 novinky
Green Day byli v roce 2005 nejprodávanější a nejhranější!
Album American Idiot bylo nejlépe prodávano-8 miliónů alb
Nejúspěšnější skladbou byla jejich Boulevard Of Broken Dreams.
Další skladba Green Day Wake Me Up When September Ends skončila ve stejném žebříčku na 16. pozici.

Členové

1. ledna 2006 v 22:05 Us5
členové:
Jméno: Christopher Richard Stringini
Datum narození: 28. 11. 1988
Znamení: Střelec
Místo narození:Wheaton IL
Jméno: Christopher Watrin
Datum narození: 7. 8. 1988
Znamení: Lev
Místo narození: Koln
Jméno: Michael Johnson
Datum narození: 18. 7. 1987
Znamení: Rak
Místo narození: Mainz
Jméno: Jay Khan
Datum narození: 31. 3. 1982
Znamení: Beran
Místo narození: Londýn
Jméno: Izzy Gallegos
Datum narození: 19. 9. 1983
Znamení: Panna
Místo narození: Stockton- Kalifornie
Určitě se mrkněte na stránku www.us5.com Je super!!

fotky

1. ledna 2006 v 20:02 Green Day

Boulevard of Broken Dreams

1. ledna 2006 v 19:42 Green Day
Boulevard of Broken Dreams

I walk a lonely road
The only one I that have ever known
Don't know were it goes
But its home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone

I walk alone
I walk alone
I walk alone
I walk a...

My shadows the only one that walks beside me
My shallow hearts the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone

Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah Ahhh
Ah Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah

I'm walking down the line
That divides me somewhere in my mind
On the border line of the edge
And were I walk alone

Read between the lines of what's
Fucked up and every things all right
Check my vital signs to know I'm still alive
And I walk alone

I walk alone
I walk alone
I walk alone
I walk a...

My shadows the only one that walks beside me
My shallow hearts the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone

Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah Ahhh
Ah Ah-Ah Ah-Ah

I walk alone
I walk a...

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Were the city sleeps
And I'm the only one and I walk a..

My shadows the only one that walks beside me
My shallow hearts the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I'll walk alone.

Discografie

1. ledna 2006 v 19:35 Green Day
1,039Smoothed Out Slappy Hours
rok vydání-1991
Kerplunk
rok vydání-1992
Dookie
rok vydání-1994
Insomniac
rok vydání-1995
Nimrod
rok vydání-1997
Warning
rok vydání-2000
International Superhits
rok vydání-2001
Shenanigans
rok vydání-2002
American Idiot
rok vydání-2004

členové

1. ledna 2006 v 19:08 Green Day
Billie Joe
jméno:Billie Joe Armstrong
narození:17. února 1972
funkce:zpěv, kytara, harmonika, mandolína, bicí, piano
rodina:žena Adrienne, synové Joseph Marciano a Jacob Danger
spolupracuje s kapelami:Pinhead Gunpowder, Blatz, Rancid, the Lookouts, Goodbye Harry, Corrupted Morals
Tre Cool

jméno:Frank Edwin Wright III
narození:9. prosince 1972
funkce:bicí, perkusy, akordeon, kytara
rodina:žena Claudia, dcera Ramona
spolupracuje s:The Lookouts, Samiam
Mike Dirnt
jméno:Michael Pritchard
narození:4. května 1972
funkce:baskytara, vokály, kytara, bicí
rodina:dcera Estelle Desiree
spolupracuje s:The Frustrators, Screeching Weasel, Crummy Musicians, Squirtgun

Pepsi chart 2005

1. ledna 2006 v 18:51 novinky
Pepsi chart 2005 na Evropě 2 dopadl tak to:
Green day-Boulevard Of Broken Dreams
CHINASKI -Tabáček
LINKIN PARK / JAY- Z -Numb/Encore
GREEN DAY -Wake Me Up When September Ends
BLACK EYED PEAS -Don´t Phunk With My Heart